Model conversie

Car Conversions biedt u model conversies aan om uw auto van het oude model naar het nieuwe model om te bouwen. Car Conversions doet dit tevens naar een exclusief (GTI/RS/M) model. Zo krijgt uw auto meer status en aanzien zonder de hoge kosten van een nieuwe auto.

Car Conversions heeft de volgende model conversies is haar assoriment:

Volkswagen Golf 6 GTI look

Ford Focus RS bodykit

Porsche 996 to 997 conversion


Uw voordeel?

Een mooie prestige auto die zorgt voor aanzien en status zonder hoge kosten!

- De door u gewenste sportieve en exclusieve look
- Lager brandstofverbruik dan het orginele model
- Lagere verzekering dan het orginele model
- Geen nieuwe aankoopkosten
- 50 tot 65% besparing op afschrijving

U bespaart niet alleen de aankoop van een nieuwe auto uit, wat voor de orginele exclusieve modellen minstens 40.000 euro bedraagt, ook voorkomt u dat u 50 tot 65% van dat bedrag afschrijft.

Aangezien de exclusieve en sportieve modellen zich vaak ook kenmerken door een hoog brandstofverbruik en de brandstofprijzen alsmaar toenemen, biedt een ombouw ook de mogelijkheid om met een zuinige auto die eruit ziet als een exclusief model, het prestige/statusgevoel te hebben zonder de hoge brandstofkosten.

Naast besparing in de brandstofkosten behoudt u de verzekering van de oorspronkelijke auto, welke dus vele malen lager is dan die van een sportieve model.

Car Conversions kan voor u de oplossing bieden om zonder hoge kosten in een exclusieve prestige auto te rijden!

Op de modellenpagina's kunt u meer informatie vinden, zoals bijvoorbeeld welke modellen er mogelijk zijn en wat de prijzen zijn. Mocht u vragen hebben, een offerte willen ontvangen, of heeft u specifieke wensen en wilt u advies op maat, dan kunt u altijd even contact op nemen door te bellen of te e-mailen.
U krijgt dan binnen 24 uur een reactie van Car Conversions.